Početak rada Centra izvrsnosti iz poduzetništva

GOSPODARSKA ŠKOLA VARAŽDIN, školska godina 2017./2018.

U Gospodarskoj školi Varaždin ponovno kreće Centar izvrsnosti iz poduzetništva.

Neposredno prije svečanosti održati će se zajedničko fotografiranje polaznika centara izvrsnosti sa mentorima i prisutnim ravnateljima.
Okupljanje svih sudionika je do 8,40 sati u prostoru Parka mladih (neposredna blizina Gospodarske škole).

Obavještavaju se polaznici da je otvorenje Centra izvrsnosti iz poduzetništva u subotu, 21.10.2017. u 9:00 sati.

Centar je namijenjen učenicima srednjih škola koji žele steći potrebne vještine za osnivanje i uspješno vođenje tvrtke nakon završetka srednje škole. Pohađanje Centra je besplatno, a nastava će se održavati svake subote u jutarnjim satima. Nastava je ove godine poboljšana sa uvođenjem novog ERP sustava vježbeničkih tvrtki te će se tako većina nastave odvijati na računalima.

Ciljevi Centra izvrsnosti iz poduzetništva:

1. Uvesti učenje za poduzetništvo kao ključnu kompetenciju u sustav obrazovanja
2. Poticanje poduzetničke kulture u društvu, s obzirom da je jedan od prioriteta gospodarske politike u Hrvatskoj upravo jačanje poduzetništva

U centru se obrađuju sljedeća tematska područja:  Poduzetništvo, Marketing, Poslovne komunikacije, Odnosi s javnošću, Poslovni engleski ili njemački jezik, Vanjsko-trgovinsko poslovanje, Računovodstvo i Statistika. Ukupni broj sati 174.

UČENICI U CENTRU IZ PODUZETNIŠTVA STEĆI ĆE PODUZETNIČKA ZNANJA I VJEŠTINE POTREBNE ZA SAMOSTALNO I USPJEŠNO OSNIVANJE TE VOĐENJE TVRTKE!

Iskoristite priliku i proširite svoje znanje nužnim poduzetničkim vještinama. Radujemo se Vašem dolasku i budućoj suradnji s Vama!

Vozni red za polaznike putnike nalazi se na poveznici.

Kontakt osoba:

Katica Kalogjera Novak, dipl. ing., broj mobitela: 095/420 0200
Više o centru pročitajte na letku.