etsn_fb_coverpict_851x315

TESTIRANJE PRIJAVLJENIH UČENIKA ZA CENTRE IZVRSNOSTI ZA MATEMATIKU I BIOLOGIJU

Dragi učenici i roditelji,

 

U subotu 6. listopada 2018. godine održati će se testiranje učenika koji su se prijavili za rad u centrima izvrsnosti za matematiku i biologiju.

Najljepše Vas molim da se pridržavate uputa voditelja pojedinih centra oko provođenja testiranja.

VAŽNA NAPOMENA ZA SVE UČENIKE KOJI DOLAZE AUTOBUSOM NA TESTIRANJE: autobusi učenike čekaju kod njihovih škola na uobičajenom mjestu gdje stoji školski autobus.

Učenici koji idu na testiranje za Centar izvrsnosti za matematiku po dolasku u Varaždin silaze na parkiralištu kod varaždinskog groblja. U pratnji mentora iz Centra izvrsnosti za matematiku odlaze do Strojarske i prometne škole gdje će pristupiti testiranju prema rasporedu.

Učenici koji idu na testiranje za Centar izvrsnosti za biologiju na parkiralištu kod varaždinskog groblja ulaze na autobus s oznakom „LINIJA 2“ i voze se do parkirališta I. osnovne škole Varaždin gdje će ih pričekati mentori iz Centra izvrsnosti za biologiju i otpratiti do Prve gimnazije Varaždin gdje će obaviti testiranje.

Po završetku testiranja iz biologije učenici u pratnji mentora idu na autobus koji će ih odvesti do varaždinskog groblja. Tamo sjedaju na autobus koji ih je doveo do Varaždina. Važno je da učenici zapamte s kojom linijom autobusa su stigli u Varaždin.

Svim učenicima koji sutra pristupaju testiranju želimo mnogo uspjeha!