Svečanost povodom početka rada Centara izvrsnosti u šk. god. 2019./2020.

Dragi polaznici Centara izvrsnosti Varaždinske županije,

U subotu, 26. listopada 2019. godine s početkom u 9 sati u sportskoj dvorani Gospodarske škole u Varaždinu prigodnom svečanošću započinju s radom Centri izvrsnosti iz: matematike, informatike, fizike, kemije, hrvatskog jezika, novih tehnologija, poduzetništva, astronomije, crtanja i dizajna te šaha. Po završetku svečanosti učenici će se u pratnji svojih predavača zaputiti u škole gdje će se održati i prvi radni sati.

Učenici prijavljeni za Program robotike pod vodstvom mentora gosp. Ivice Kolarića svoje prve sate održati će u srijedu 30.10.2019. godine

Neposredno prije svečanosti održati će se zajedničko fotografiranje svih polaznika centara izvrsnosti s mentorima. Molimo sve da budu u 8,30 sati u Parku mladih (neposredna blizina Gospodarske škole) kako bi na vrijeme obavili fotografiranje.

Preko 900 učenika osnovnih i srednjih škola tijekom narednih mjeseci uz stručno vodstvo čak 123 predavača savladavat će nove matematičke izazove, vršiti istraživanja iz područja kemije, fizike, biologije,  programirati, istraživati naš materinji jezik, snimati filmove…Neki će možda izraditi svog robota ili steći znanja i vještine kako voditi vlastitu tvrtku, promatrat ćemo nebeska tijela, crtati, igrat šah i još puno toga. Mogućnosti su brojne, a o Vašem interesu ovisi koliko ćete od ponuđenog iskoristiti za razvijanje svog talenta.

Sve to događati će se svake subote (za srednjoškolce i tijekom tjedna) prema rasporedu kojeg će vam dati voditelji centara.

Za sve polaznike – putnike osiguran je za subotu prijevoz te Vas  molimo da se pridržavate voznog reda.

Dragi učenici, iskoristite sve mogućnosti koje vam centri pružaju… istražujte, pitajte, analizirajte…jer ZNANJE JE MOĆ!

Svim našim velikim i malim Sokolima želimo još jednu školsku  godinu punu izvrsnosti!

VOZNI RASPORED možete preuzeti na sljedećoj poveznici.