Testiranje prijavljenih učenika za centre izvrsnosti za matematiku i biologiju, za program za astronomiju te program iz crtanja i dizajna

Dragi učenici i roditelji,

U subotu 5. listopada 2019. godine održati će se testiranje učenika koji su se prijavili za rad u centrima izvrsnosti za matematiku i biologiju te Program za astronomiju kao i Program iz crtanja i dizajna.

Najljepše Vas molim da se pridržavate uputa voditelja pojedinih centra oko provođenja testiranja.

VAŽNA NAPOMENA ZA SVE UČENIKE OSNOVNIH ŠKOLA KOJI DOLAZE ORGANIZIRANIM AUTOBUSOM NA TESTIRANJE: autobusi učenike čekaju kod njihovih škola na uobičajenom mjestu gdje stoji školski autobus.

Učenici koji idu na testiranje za Centar izvrsnosti za matematiku po dolasku u Varaždin silaze na parkiralištu kod varaždinskog groblja. U pratnji mentora iz Centra izvrsnosti za matematiku odlaze do Strojarske i prometne škole gdje će pristupiti testiranju prema rasporedu.

Učenici koji idu na testiranje za Centar izvrsnosti za biologiju na parkiralištu kod varaždinskog groblja ulaze na autobus s oznakom  „LINIJA 2“ i voze se do parkirališta Prve gimnazije Varaždin gdje će ih pričekati mentori iz Centra izvrsnosti za biologiju i otpratiti do Prve gimnazije Varaždin gdje će obaviti testiranje. Po završetku testiranja iz biologije učenici u pratnji mentora idu na autobus koji će ih odvesti do varaždinskog groblja. Tamo sjedaju na autobus koji ih je doveo do Varaždina. Važno je da učenici zapamte s kojom linijom autobusa su stigli u Varaždin.

Učenici koji idu na testiranje za Program za astronomiju silaze na parkiralištu kod varaždinskog groblja. U pratnji mentora odlaze u Elektrostrojarsku školu  gdje pristupaju testiranju.

Učenici koji idu na testiranje za Program iz crtanja i dizajna silaze na parkiralištu kod varaždinskog groblja gdje će ih pričekati mentori iz otpratiti do Srednje strukovne škole gdje će obaviti testiranje.

Po završetku testiranja autobusi za povratak kući polaze s parkirališta kod varaždinskog groblja. Važno je da učenici zapamte s kojom linijom autobusa su stigli u Varaždin.

Svim učenicima koji sutra pristupaju testiranju želimo mnogo uspjeha!

VOZNI RASPORED možete preuzeti na sljedećoj poveznici.